Kategori Plum kuning

Deskripsi lan perawatan kanggo plum "Morning"
Plum kuning

Deskripsi lan perawatan kanggo plum "Morning"

Ora ana plum ajaib sing dianggep minangka salah sawijining "penghuni" sing paling populer ing kebon. Punika relatif unpretentious ing care lan menehi nomer sing cukup gedhe saka manis lan jus woh-wohan, sing dadi tresna saka wong diwasa lan bocah-bocah. Saiki, ana pirang-pirang jinis plum, lan macem-macem Pagi ora pungkasan ing babagan popularitas, tanduran lan ngrawat wong-wong mau bakal dadi obyek utama ing artikel iki.

Waca Liyane
Загрузка...
Plum kuning

Plum kuning. Varietas paling apik. Care lan landing

Ing pangertèn standar kita, plum kudu sok biru utawa ungu. Yen nerangake plums kuning, banjur ana alesan wae wong mikiraken plum. Malahan, ana pirang-pirang jinis plum kuning, sing beda karo plum ceri ora mung ing rasa, nanging uga ukurane. Babagan varieties plums kuning lan bakal dibahas ing artikel iki.
Waca Liyane
Plum kuning

Deskripsi lan perawatan kanggo plum "Morning"

Ora ana plum ajaib sing dianggep minangka salah sawijining "penghuni" sing paling populer ing kebon. Punika relatif unpretentious ing care lan menehi nomer sing cukup gedhe saka manis lan jus woh-wohan, sing dadi tresna saka wong diwasa lan bocah-bocah. Saiki, ana pirang-pirang jinis plum, lan macem-macem Pagi ora pungkasan ing babagan popularitas, tanduran lan ngrawat wong-wong mau bakal dadi obyek utama ing artikel iki.
Waca Liyane
Загрузка...