Kategori Brussels sprouts

Jenis utama crocus gugur
Autumn crocus

Jenis utama crocus gugur

Kembang crocus musim gugur minangka herba perennial, jeneng liya kolokik. Tanduran iki minangka perwakilan saka kulawarga perennial, jenis perennials kembang. Kolhikum paling umum ing Asia (tengah lan kulon), Afrika (lor), Eropah, Mediterania. Luwih saka 60 jinis kembang saiki dikenal lan diterangake.

Waca Liyane